(Фото) Пронашол торба со 30.000 евра, во неа и „ролекс“, веднаш им ја вратил на сопствениците

Лудвиг Цури, претприемач од Мали Лошињ во Хрватска, им ја вратил изгубената торба полна со пари и скапоцени предмети во висина од 80.000 евра на …

(Фото) Пронашол торба со 30.000 евра, во неа и „ролекс“, веднаш им ја вратил на сопствениците Прочитај повеќе »