Италијански сопружници кои биле заедно 60 години починаа од коронавирус еден по друг за два часа

Италијанската брачна двојка Севера Белоти (82) и Луиџи Карара (86) починале од коронавирусот во период од два часа, пренесуваат италијанските медиуми. Еден од нив починал во …

Италијански сопружници кои биле заедно 60 години починаа од коронавирус еден по друг за два часа Прочитај повеќе »