Во најбогата земја на ЕУ, гласањето на избори трае неколку часа

Во Луксембург најбогата земја во рамки на Европската унија, гласањето на избори изнесува само осум часа. Од утрово во осум часот отворените се гласачките места …

Во најбогата земја на ЕУ, гласањето на избори трае неколку часа Прочитај повеќе »