Ќерката на Горан Бреговиќ реши сама да заработува и да живее како сите други 

Лулу Бреговиќ, 19-годишната ќерка на Горан Бреговиќ и Џенана Суџука решила сама да почне да заработува. Таа ги извести своите следбеници на Инстаграм дека почнува …

Ќерката на Горан Бреговиќ реши сама да заработува и да живее како сите други  Прочитај повеќе »