мај

(Фото) По 1 мај, ѓубре на сите страни

И покрај апелот на јавните комунални претпријатија пред првомајските празници за совесно и одговорно однесување во природата на излетничките околни места за време на традиционалното …

(Фото) По 1 мај, ѓубре на сите страни Прочитај повеќе »

Македонија ќе настапува 11. во првото полуфинале на „Евровизија“

Денеска во Лисабон беше откриен редоследот по кој земјите ќе настапуваат во двете полуфиналиња на Евровизија. „Ај кју“ ќе настапат единаесетти во првото полуфинале на …

Македонија ќе настапува 11. во првото полуфинале на „Евровизија“ Прочитај повеќе »

ТИТО НЕ УМРЕ НА 4 МАЈ – Милиони плачеа на погребот, но Југославија ја лажеле со МЕСЕЦИ

Сите во СФРЈ плачеа, беше тоа вистинска трагедија, иако се знаеше дека Јосип Броз Тито е тешко болен. Години подоцна, до ден денешен, голем број …

ТИТО НЕ УМРЕ НА 4 МАЈ – Милиони плачеа на погребот, но Југославија ја лажеле со МЕСЕЦИ Прочитај повеќе »

Scroll to Top