Поранешен градоначалник осуден на смртна казна за убиство на неговата сопруга

Поранешниот градоначалник на Техеран и еден од потпретседателите на Иран, Мoхамед Али Наџафи, е осуден на смртна казна поради убиството на својата втора сопруга. Наџафи …

Поранешен градоначалник осуден на смртна казна за убиство на неговата сопруга Прочитај повеќе »