Студија открива уште колку кислород ќе имаме на планетава

Целиот кислород на Земјата веројатно ќе исчезне во наредните милијарда години, што според претпоставките на научниците значи смрт речиси за повеќето живи суштества на планетата, …

Студија открива уште колку кислород ќе имаме на планетава Прочитај повеќе »