Зад изборната кражба во САД стои адмирал на Бајден и човек на Сорос

Правниот тим на американскиот претседател Доналд Трамп открива дека зад изборната измама во САД стои еден адмирал на Џо Бајден и човек на Џорџ Сорос. …

Зад изборната кражба во САД стои адмирал на Бајден и човек на Сорос Прочитај повеќе »