Почина Ненад Стефановиќ – Јапанац, некогашниот басист на групата „Пилоти“

Поранешниот басист на „Пилоти“, Ненад Стефановиќ – Јапанац, почина вчера на 62. годишна возраст. Стефановиќ е погребан денес, а во меѓувреме голем дел од неговите …

Почина Ненад Стефановиќ – Јапанац, некогашниот басист на групата „Пилоти“ Прочитај повеќе »