Хуманитарна кампања на Нептун „Заокружи сметка и донирај за СОС Детско село“

Нептун Македонија продолжувајќи ја во својата цел – креирање импакт во општеството во развој на социјалните промени, во месец декември, организираше голема хуманитарна кампања Заокружи …

Хуманитарна кампања на Нептун „Заокружи сметка и донирај за СОС Детско село“ Прочитај повеќе »