Вики Миљковиќ со несекојдневен стил се појави на снимање

Иако медиумите од регионот не ѝ посветуваат многу внимание како на другите членови во жирито на „Гранд“, пејачката Вики Миљковиќ реши максимално да се потруди …

Вики Миљковиќ со несекојдневен стил се појави на снимање Прочитај повеќе »