Никад није касно

ОФИЦИЈАЛНО: Ристе Ристески седнува на жешкото столче во „Ѕвездите на Гранд“

Победникот во последната сезона на „Ѕвездите на Гранд“, маестралниот Ристе Ристески на аудицијата закажана во Скопје за сабота (2-ри септември) ќе седне во претседателското столче …

ОФИЦИЈАЛНО: Ристе Ристески седнува на жешкото столче во „Ѕвездите на Гранд“ Прочитај повеќе »

Закажана аудиција за „Ѕвездите на Гранд“ во Скопје!

Менаџментот на најголемата српска продукција „Гранд“ одлучи аудицијата за нови талентирани музичари во Скопје да ја направи на 2-ри септември (сабота) во просториите на Канал …

Закажана аудиција за „Ѕвездите на Гранд“ во Скопје! Прочитај повеќе »

Scroll to Top