Никарагва

(Видео) Новинар убиен додека известувал во живо

Новинар од Никарагва бил убиен додека известувал во живо за антивладините демонстрации. Анхел Гахона настаните од протестот ги пренесувал во живо на Фејсбук, а додека …

(Видео) Новинар убиен додека известувал во живо Прочитај повеќе »

САД го тргнаа Милошевиќ, направија хаос во Никарагва и Иран и плаќаа во Италија

Американските шефови на известувачките служби во вторникот ја предупредија Сенатската известувачка комисија дека Русија е подготвена повторно да влијае на изборите во 2018 година на …

САД го тргнаа Милошевиќ, направија хаос во Никарагва и Иран и плаќаа во Италија Прочитај повеќе »

Scroll to Top