Јанкулоска: Миле засекогаш

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска на социјалните мрежи објави колаж со фотографии од неа и нејзиниот пријател и колега, поранешниот министер за транспорт …

Јанкулоска: Миле засекогаш Прочитај повеќе »