(Фото) Коки се фрли на чварки по разводот со Росана

Никола Јанков – Коки од „Тајфата“ се пофали дека топел чварки. Застанат над казан со дрвена маталка во рацете, тој се пошегува дека е на …

(Фото) Коки се фрли на чварки по разводот со Росана Прочитај повеќе »