Стенд-ап комичарот Никола Тодороски сам си купи опрема за да ја смее публиката

Актерот и стенд-ап комичар, Никола Тодороски со нова тонска миксета во раце, подготвен да ја засмејува публиката. Актерот познат е по неговитестенд-ап настапи во Македонија …

Стенд-ап комичарот Никола Тодороски сам си купи опрема за да ја смее публиката Прочитај повеќе »