Николина по смртта на сопругот Видоје, наследи две хипотеки од по 400.000 евра и скап накит

Наследно право на недвижниот имот и вредните предмети како слики и накит на кој бил колекционер Видоје Ристовиќ, имаат вдовицата Николина Пишек и нејзините ќерки …

Николина по смртта на сопругот Видоје, наследи две хипотеки од по 400.000 евра и скап накит Прочитај повеќе »