Николина Ристовска

„Да издржиме барем уште четири години во брак“, Борко и Николина прославија годишнина брак

Голманот на Вардар, Борко Ристовски, и неговата сопруга Николина вторпат годинава слават годишнина од брак. Откако минатиот месец го прославија денот кога правеа свадба, овој …

„Да издржиме барем уште четири години во брак“, Борко и Николина прославија годишнина брак Прочитај повеќе »

Борко и Николина прославија двегодишнина од брак

Голманот на Вардар, Борко Ристовски, прослави две години брак со неговата сопруга Николина. Таа објави заедничка фотографија со синот Душан и напиша – „Среќна годишнина. Две …

Борко и Николина прославија двегодишнина од брак Прочитај повеќе »

Scroll to Top