Пастата за заби и сапунот ги прават мажите неплодни

Хемикалиите, кои можат да се најдат во производите кои секојдневно ги користиме, како пасти за заби и сапуни, но и пластични играчки, би можеле да …

Пастата за заби и сапунот ги прават мажите неплодни Прочитај повеќе »