Американецот Ноа Новак може да патува низ времето

Ноа Новак го сврте вниманието кон себе во ноември кога се појави во првата од низата снимки на интернет, во кои говорел за настаните што …

Американецот Ноа Новак може да патува низ времето Прочитај повеќе »