Нова Гвинеја

Зак Ефрон за време на снимањето во џунгла, добил опасна инфекција

Глумецот Зак Ефрон заврши во болница откако за време на снимањето на новиот документарец во Нова Гвинеја добил смртоносна инфекција. Тој на средината на декември …

Зак Ефрон за време на снимањето во џунгла, добил опасна инфекција Прочитај повеќе »

Пронајдени остатоци од авинот на жената која прва го прелета Атлантикот

По голем број поминати години, група истражувачи мислат дека успеале да го откријат одамна загубеното летало на Амелија Ерхарт, прочуената жена пилот која со авион …

Пронајдени остатоци од авинот на жената која прва го прелета Атлантикот Прочитај повеќе »

Scroll to Top