причини

Зошто луѓето аплаудираат кога авионот ќе слета?

Сигурно сте забележале дека некои луѓе аплаудираат кога авионот ќе слета. Зошто се случува тоа? Има многу психолошки и културолошки причини:   Човечки инстинкт за …

Зошто луѓето аплаудираат кога авионот ќе слета? Прочитај повеќе »

Десет причини зошто амишите не заболуваат од рак и други болести

Тајните на нивното здравје се достапни за сите, но остатокот од светот воопшто не ги препознава. Амишите се најздрави луѓе на светот. Тие воопшто не …

Десет причини зошто амишите не заболуваат од рак и други болести Прочитај повеќе »

ШЕСТ ПРИЧИНИ поради кои секоја војна против Кина е осудена на пораз!

Кина е непобедлива, а постојат шест причини поради кои, секоја војна против Пекинг е осудена на пораз. Азискиот џин е во состојба да мобилизира 749.610.775 …

ШЕСТ ПРИЧИНИ поради кои секоја војна против Кина е осудена на пораз! Прочитај повеќе »