(Видео) Бунари длабоки 16 километри под земја би можеле да ја снабдуваат целата планета со енергија, тврдат научниците

Под земјата се крие енергија што ги надминува енергетските потреби на планетата за милијарда пати, тврдат научници. Додека човештвото се бори со енергетската криза, а …

(Видео) Бунари длабоки 16 километри под земја би можеле да ја снабдуваат целата планета со енергија, тврдат научниците Прочитај повеќе »