Српски пејач го касна пчела додека пеел во емисија во живо

Пчела го касна српскиот пејач Ибро Селмановиќ за време на снимање на емисија во живо. Пчелата го боцнала српскиот фолкер за крајникот додека пеел, пренесуваат …

Српски пејач го касна пчела додека пеел во емисија во живо Прочитај повеќе »