Јахта што може да го обиколи светот без да застане за гориво

Футуристичката јахта што ја направи компанијата SolarImpact Yacht AG може да го исплови целиот свет, а притоа ниту еднаш да не застане за да наполни …

Јахта што може да го обиколи светот без да застане за гориво Прочитај повеќе »