создавање

(Втор дел) Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавањето на новиот светски поредок

(Втор дел) Неодамнешните протести во Полска би требало да ги предизвикаат луѓето во целиот свет да се замислат. Меѓутоа, масовните медиуми повторно предизвикаа ваквиот протест …

(Втор дел) Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавањето на новиот светски поредок Прочитај повеќе »

Домазет Лошо: Масакрот во Барселона е дел од планот за создавање нов светски поредок

„Гледате дека само пред неколку дена имавме обид за силување во Загреб. Дали Владата се огласи по тој чин? Не, затоа што Пленковиќ не сака …

Домазет Лошо: Масакрот во Барселона е дел од планот за создавање нов светски поредок Прочитај повеќе »

Scroll to Top