„Вашингтон пост“ ги избра најдобрите 23 филмови снимени по 2000 година

„Вашингтон пост“ состави листа од 23 најдобри филмови од почетокот на 2000 година. Листата е направена со цел да докажат дека не треба  да се …

„Вашингтон пост“ ги избра најдобрите 23 филмови снимени по 2000 година Прочитај повеќе »