По короната и бубонската чума, во Азија се шири уште една смртоносна болест

Додека Кина се справува со новиот бран на корона, се појавија неколку случаи на бабонска чума, а сега се шири уште една смртоносна болест – денга …

По короната и бубонската чума, во Азија се шири уште една смртоносна болест Прочитај повеќе »