Ционистите

Ционистите уште во 1899 година планирале тајна колонизација на Палестина

Радикалните ционисти, уште во 1899 година, на една Конференција направиле извештај, кој бил објавен во весникот Њујорк Тајмс, во кој ја покажале својата намера за …

Ционистите уште во 1899 година планирале тајна колонизација на Палестина Прочитај повеќе »

(Втор дел) Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавањето на новиот светски поредок

(Втор дел) Неодамнешните протести во Полска би требало да ги предизвикаат луѓето во целиот свет да се замислат. Меѓутоа, масовните медиуми повторно предизвикаа ваквиот протест …

(Втор дел) Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавањето на новиот светски поредок Прочитај повеќе »

Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавање на новиот светски поредок

Лажните Евреи, односно Евреите што тоа не се, веќе лажно пристапуваат на оваа религија, како династијата Ротшилд и Рокфелер, во август годинава се конфронтираа со …

Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавање на новиот светски поредок Прочитај повеќе »

Scroll to Top