(Видео) Млади ентузијасти им помогнаа на 200 загрозени семејства во Македонија да ги платат сметките за струја и вода

Онлајн-платформата Ways2Help веќе две и пол години е поддршка на социјално загрозените семејства во земјата. Преку нивната платформа хумани граѓани и компании им ги плаќаат …

(Видео) Млади ентузијасти им помогнаа на 200 загрозени семејства во Македонија да ги платат сметките за струја и вода Прочитај повеќе »