Зафир Хаџиманов

Зафир Хаџиманов погребан на гробиштата во Белград

Филмскиот актер, пејач и композитор Зафир Хаџиманов вчера беше погребан на Новите гробишта во Белград. Неговата урна е положена во Алејата на заслужни граѓани на …

Зафир Хаџиманов погребан на гробиштата во Белград Прочитај повеќе »

Васил Хаџиманов: Ќе го испратиме татко ми како што тој би сакал, со песна и насмевка

Синот на починатиот пејач Зафир Хаџиманов, Васил, денеска на „Фејсбук“ објави дека погребот на неговиот татко ќе се случи во среда на 7 април, на …

Васил Хаџиманов: Ќе го испратиме татко ми како што тој би сакал, со песна и насмевка Прочитај повеќе »

Scroll to Top