заштита

(ВИДЕО) Друштвото за заштита и проучување на птици остро ја осуди пејачката

„Во ситуација кога убивањето на дивите животни е желба за трофеи и убедувањето за нивната наводно голема вредност на општа појава, аранжмани во музичкиот спот …

(ВИДЕО) Друштвото за заштита и проучување на птици остро ја осуди пејачката Прочитај повеќе »

Scroll to Top