Америка нема да го дочека судниот ден, мала нација ќе ја избрише од лицето на земјата

Американскиот пастор Грег Лори, кој припаѓа на христијанската група Харвест во Риверсајд, Калифорнија, смета дека САД би можеле да бидат уништени во нуклеарна војна пред …

Америка нема да го дочека судниот ден, мала нација ќе ја избрише од лицето на земјата Прочитај повеќе »