Расел Кроу некогаш секси и згоден, денес со пивски стомак среде Рим

Новите фотографии на легендарниот актер Расел Кроу покажуваат дека неговиот физички изглед е целосно променет во однос на почетокот на кариерата. Потсетуваме дека тој популарен …

Расел Кроу некогаш секси и згоден, денес со пивски стомак среде Рим Прочитај повеќе »