Здравко Чолиќ открива како настанала „Април у Београду“: песната не е поврзана со моите војнички денови

„Април у Београду“, песната што ја отпеа Здравко Чолиќ во 1975 година, стана еден од најголемите хитови која особено е популарна секој април. Оваа песна, …

Здравко Чолиќ открива како настанала „Април у Београду“: песната не е поврзана со моите војнички денови Прочитај повеќе »