Се омажи виолинистката Оле, братот Огнен Здравковски највесел на свадбата

Виолинистката Оле Здравковска направи свадба со Богдан Шундиќ, една година откако склучи граѓански брак. Нејзиниот брат Огнен Здравковски објави фотографија од свадбата на која се …

Се омажи виолинистката Оле, братот Огнен Здравковски највесел на свадбата Прочитај повеќе »