(ВИДЕО) Зебрата за влакно му побегна на крокодилот, само за да на копното ја дочека НЕШТО ПОСТРАШНО!

На интернет се појави снимка од зебра која за влакно успеа да му побегне на кркодилот, само за да на копно ја дочекаат две лавици …

(ВИДЕО) Зебрата за влакно му побегна на крокодилот, само за да на копното ја дочека НЕШТО ПОСТРАШНО! Прочитај повеќе »