Почина Зеко “Шток ми бејби”

Денес, по кратко боледување на 56 години почина Горан Атанасов – Зеко, поранешен пејач и шоумен. Тој ќе остане запаметен по хитовите „Шток ми бејби“, …

Почина Зеко “Шток ми бејби” Прочитај повеќе »