Земјите од БРИКС ги исфрлаат банките на Ротшилд

Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка (БРИКС) ја разгледуваат можноста за основање посебен трговски систем за злато. Ова го најави заменик-претседателот на Средишната банка …

Земјите од БРИКС ги исфрлаат банките на Ротшилд Прочитај повеќе »