(Видео) Тигрица во руски циркус се онесвести за време на настап

Тигрица по име Зена, стара шест години, колабирала за време на изведувањето на циркуска точка. Откако ја извела точката со скокање низ запаливи кругови таа …

(Видео) Тигрица во руски циркус се онесвести за време на настап Прочитај повеќе »