Сто и единаесет годишна баба прими вакцина против корона

Сто и единаесе годишната баба Зенепе Пирани ја прими вакцината против коронавирусот. Таа е најстарата жена во местото Скадра во Албанија. Преживеала две светски војни …

Сто и единаесет годишна баба прими вакцина против корона Прочитај повеќе »