зголемен

Бројот на деца што земаат антидепресиви е зголемен 54 отсто

Објавена е глобална студија која кажува дека порастот на бројот на деца што се подложни на антидепресиви секаде е пораснат речиси 50 отсто, а во …

Бројот на деца што земаат антидепресиви е зголемен 54 отсто Прочитај повеќе »

Во Баварија годинава бројот на силувања од мигрантите зголемен за 91%

Бројот на случаи на силувања во германската покраина Баварија пораснал за 48 проценти, а бројот на силувања кои се однесуваат исклучиво на мигрантите пораснал за …

Во Баварија годинава бројот на силувања од мигрантите зголемен за 91% Прочитај повеќе »

Scroll to Top