(ВИДЕО) Од зградата на смртта: Сакала да се убие, но погледнете го овој човек – Ќе занемете

Животот лесно може да го доведе човекоа на ивица на очајот, а потоа многумина мислат да си ги скаратат маките со одземање на својот живот. …

(ВИДЕО) Од зградата на смртта: Сакала да се убие, но погледнете го овој човек – Ќе занемете Прочитај повеќе »