СТРАШНО ЗГРЕШИЛА НА ПЕТРОВДЕН – По 10 години на истиот ден се случило чудо!

Се каела полни 10 години, а потоа стигна и наградата од Бога, и тоа на истиот ден кога го сторила својот грев. Приказната која ви …

СТРАШНО ЗГРЕШИЛА НА ПЕТРОВДЕН – По 10 години на истиот ден се случило чудо! Прочитај повеќе »