Зимата не им може ништо, одат во школо и на -50 степени

Додека Европа е парализирана поради силните невремиња, кои во текот на денот успеаа да однесат и четири човечки животи, а американскиот континент е погоден од …

Зимата не им може ништо, одат во школо и на -50 степени Прочитај повеќе »