златен медал

Параолимпиец бара парче од црн дроб за да преживее

На 37-годишниот Дарко Арсов итно му е потребна трансплантација на црн дроб. Дарко е добитник на златен медал на Летните олимписки игри на Специјалната олимпијада …

Параолимпиец бара парче од црн дроб за да преживее Прочитај повеќе »

Сестри Македонки најдобри гимнастичарки во Германија

Македонките Илина и Ева Соколовски oсвоија златни медали на републичкиот натпревар по ритмичка гимнастика во Германија. Во своите категории и двете освоија први места. Илина …

Сестри Македонки најдобри гимнастичарки во Германија Прочитај повеќе »

Scroll to Top