Џастин Бибер: Педофилите го водат „злото“ во музичката индустрија

Џастин Бибер пред стотина луѓе од грпуата за проучување на Библијата во Лос Анџелес, изјави дека конечно се „разбудил“ и дека сега го гледа „злото …

Џастин Бибер: Педофилите го водат „злото“ во музичката индустрија Прочитај повеќе »