Знаеш ли како се станува шампион?

Филмот „Небесна јадица“ снимен во 2000 година до ден денешен сите со уживање го гледаме, а цитатот на Небојша Глоговац многумина го изговараат во секојдневниот …

Знаеш ли како се станува шампион? Прочитај повеќе »