(Фото) Гладно дрво во Даблин голта предмети

Гладното дрво е една од популарните туристички атракции во даблинскиот Кингс Ин. Фотографијата со дрвото како „проголтува“ најразлични предмети стана хит на интернет. Ова украсно дрво …

(Фото) Гладно дрво во Даблин голта предмети Прочитај повеќе »