Жителите во град во Швајцарија, сè опседнати со бројот 11

Жителите од швајцарскиот град Золотурн сè опседнати со бројот 11. Золотурн е главниот град на истоимениот кантон на северозападот на земјата, кој се наоѓа на …

Жителите во град во Швајцарија, сè опседнати со бројот 11 Прочитај повеќе »